Oferta pune

2472 konstatohen vende të lira pune
fusha lëndore
lloji i punës
Koha e punes
zemlja
Savezna država
okrug

Mjek asistent në trajnimin e mëtejshëm për mjekësi interne/ mjekësi e përgjithshme/geriatri

Alexianer Krefeld GmbH - Krankenhaus Maria-Hilf
 • Alexianer Krefeld GmbH - Krankenhaus Maria-Hilf
 • Germany | North Rhine-Westphalia
 • Mjekësi e përgjithshme
 • Banor
 • Me kohë të pjesshme

Udhëzime praktike të koordinatorit të njësisë së stafit

Alexianer Krefeld GmbH - Krankenhaus Maria-Hilf
 • Alexianer Krefeld GmbH - Krankenhaus Maria-Hilf
 • Germany | North Rhine-Westphalia
 • Praktika

Punonjëse shëndetësore dhe infermiere, infermiere geriatrike

Alexianer Krefeld GmbH - Krankenhaus Maria-Hilf
 • Alexianer Krefeld GmbH - Krankenhaus Maria-Hilf
 • Germany | North Rhine-Westphalia
 • Infermierja
 • Shëndeti dhe Infermierja
 • Me kohë të pjesshme

Mjek i lartë për anestezi dhe mjekësi intensive

Alexianer Krefeld GmbH - Krankenhaus Maria-Hilf
 • Alexianer Krefeld GmbH - Krankenhaus Maria-Hilf
 • Germany | North Rhine-Westphalia
 • Anestezi
 • Mjek
 • Asistenti Teknik i Anestezisë (ATA)
 • Me kohë të pjesshme

Menaxher i zonës për një shtëpi pleqsh për të moshuarit

Alexianer Krefeld GmbH - Krankenhaus Maria-Hilf
 • Alexianer Krefeld GmbH - Krankenhaus Maria-Hilf
 • Germany | North Rhine-Westphalia
 • Infermierja
 • Praktika

OP-Menaxheri (m/w/d)

BG Klinikum Murnau gGmbH
 • BG Klinikum Murnau gGmbH
 • Germany | Bavaria
 • Me kohë të pjesshme

Ndihmë në kuzhinë (m/f/d)

BG Klinikum Murnau gGmbH
 • BG Klinikum Murnau gGmbH
 • Germany | Bavaria
 • Me kohë të pjesshme

Fizioterapi (m/w/d)

BG Klinikum Murnau gGmbH
 • BG Klinikum Murnau gGmbH
 • Germany | Bavaria
 • Fizioterapist
 • Me kohë të pjesshme

Specialist me një kualifikim shtesë në mjekësinë akute dhe urgjente klinike si mjek i lartë në urgjencë

DRK Kliniken Berlin Westend
 • DRK Kliniken Berlin Westend
 • Germany | Berlin
 • Departamenti i emergjences
 • Specialist
 • Me kohë të pjesshme

Konsulent për ushqyerjen me gji dhe laktacion IBCLC (m/f/d) - Klinika për gjinekologji dhe obstetrikë, qendra e fëmijëve

Evangelisches Klinikum Bethel gGmbH - Standort Johannesstift
 • Evangelisches Klinikum Bethel gGmbH - Standort Johannesstift
 • Germany | North Rhine-Westphalia
 • Gjinekologji
 • Infermiere shëndetësore dhe pediatrike
 • Me kohë të pjesshme