Për punëdhënësit/institucionet mjekësore

Ne kemi profesionistët që e bëjnë më të mirë institucionin tuaj të kujdesit shëndetësor.
Gjeni kandidatët e duhur, shpejt dhe sipas nevojave tuaja.

Filloni të kërkoni për punëtorë të kualifikuar

Vlerën tuaj të shtuar

Infermierët dhe mjekët e kualifikuar po bëhen gjithnjë e më të rrallë dhe të vështirë për t'u gjetur. Me ofertën tonë, ne duam t'ju japim mundësinë për të kundërshtuar mungesën e punëtorëve të kualifikuar nga Evropa.

Procesi ynë i ndërmjetësimit

1

Regjistrim falas

Ju regjistroheni me një email në të gjithë kompaninë (p.sh. application@company.xy) dhe merrni menjëherë një email konfirmimi nga ne, të cilin më pas e konfirmoni. Ju lutemi kontrolloni gjithashtu dosjen tuaj SPAM nëse nuk e keni marrë emailin.

2

Plotësoni profilin e kompanisë

Ju plotësoni të dhënat e regjistrimit dhe të dhënat e objektit tuaj. Sillni fotografi dhe një video në YouTube në profilin tuaj sipas nevojës. Sa më i detajuar ta plotësoni, aq më lehtë do të jetë për profesionistët t'ju gjejnë.

3.a

Postoni vende të lira pune

Postoni sa më shumë vende të lira pune që dëshironi. Edhe këtu, sa më e detajuar, aq më mirë dhe më shpejt mund të gjendet oferta e punës. Sipas kërkesës, ne mund të përshtatim zvarritësin tonë për ju dhe të integrojmë punët tuaja drejtpërdrejt nga portali juaj në tonin, gjë që ju kursen kohë dhe përpjekje.

3.b

Gjeni profesionistë

Në vend që të gjeni një punëtor të kualifikuar përmes ofertave konvencionale të punës, ju mund të kërkoni dhe të kontaktoni të gjithë punëtorët e kualifikuar në bazën tonë të të dhënave drejtpërdrejt duke përdorur "Kërkimi për punëtorë të kualifikuar".

4

Përkthim në disa gjuhë

Ne përkthejmë çdo ofertë pune nga ju në të gjitha gjuhët që ofron portali ynë. Profesionistët mund të gjejnë vendet e lira të punës në këto gjuhë. Ne punojmë së bashku me një shërbim të mirënjohur të përkthimit të automatizuar nga Gjermania.

5

Shpërndarje / Marketing në internet

Ne marrim përsipër shpërndarjen e ofertave tuaja të punës në motorët e kërkimit dhe në vendet në të cilat fliten gjuhët përkatëse. Ne tregtojmë punët tuaja në Evropë.

6

Rekrutimi

Nëse një specialist ju ka aplikuar ose keni gjetur një specialist që plotëson kriteret tuaja, asgjë nuk ju pengon për t'ju punësuar.